GRATIS als kortingsklant tot 30% korting!

Al kennis gemaakt met de producten van de FM Group? Dan heeft u zeker gemerkt dat de kwaliteit van onze producten beslist niet onder doet voor de kwaliteit die u aantreft bij soortgelijke producten in de (veel duurdere) winkelketens. Er is maar één groot verschil: de prijs.
Misschien heeft u ook al kennis gemaakt met ons uniek spaarsysteem. U spaart dan voor korting op uw volgende bestelling. U vindt HIER alle informatie over dit spaarsysteem.

Maar stel nu eens dat u ook nog eens tot 30% extra korting kunt verdienen op de verkoopprijs van onze producten?

Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een inschrijving als lid van de FM Group. Deze inschrijving kost u momenteel helemaal NIETS! Vervolgens kunt u alle FM producten tegen inkoopprijs afnemen (niet alleen parfum, douchegels, maar ook make up, huidverzorging, etc.). U neemt dan als volwaardig FM lid niet meer deel mee ons spaarsysteem.
U heeft niet de verplichting om iedere maand iets af te nemen (mag uiteraard wel 😉 ) en u hoeft ook geen voorraden aan te leggen. Wilt u na een jaar uw inkoopkorting als FM-lid weer met een jaar verlengen, dan dient u in binnen de periode van een jaar slechts één product te bestellen
En als u uw omgeving ook mee laat genieten van onze producten kunt u bovendien nog een leuk extraatje bijverdienen. Het verschil tussen de verkoopprijs en uw inkoopprijs is uw winst.

Vul hieronder de gegevens in en wij regelen de gratis inschrijving voor U. Het verplicht u tot niets!

Aanmelding als kortingklant

Vul hieronder uw gegevens in voor de aanmelding als FM-kortingsklant.
  • Alleen Nederland of België
  • Dit gegeven is verplicht voor inschrijving bij FM. Als u hieronder aangeeft geen contact te willen, dan zullen wij u niet bellen!

Mooie besparing

Altijd in de webshop gekocht. Nu kortingsklant geworden. Bespaart me toch maar weer mooi 30%!

Natasha V. / Middelburg

Ook voor vrienden

Ik wilde eerst alleen de extra korting. Nu kopen mijn vrienden ook bij mij en verdien ik er een mooi bedrag bij

Wim de B. / Rotterdam

Toch maar gedaan

Mijn favoriete geur kostte in de winkel meer dan € 90. Toen € 16,90 bij FM in deze webshop en nu € 11,90 als kortingsklant!

Estelle de G. / Hardewijk