Extra korting van ongeveer 30%!

Al kennis gemaakt met de producten van de FM Group? Dan heeft u zeker gemerkt dat de kwaliteit van onze producten beslist niet onder doet voor de kwaliteit die u aantreft bij soortgelijke producten in de (veel duurdere) winkelketens. Er is maar één groot verschil: de prijs.

Maar stel nu eens dat u ook nog eens 30% extra korting kunt verdienen op de verkoopprijs van onze producten?

Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een gratis inschrijving als lid van de FM Group. Deze inschrijving kost u helemaal niets! Vervolgens koopt u alle FM producten tegen inkoopprijs (niet alleen parfum, douchegels, maar ook make up, huidverzorging, etc.).
U heeft niet de verplichting om iedere maand iets af te nemen (mag uiteraard wel 😉 ) en u hoeft ook geen voorraden aan te leggen.
En als u uw omgeving ook mee laat genieten van onze producten kunt u bovendien nog een leuk extraatje bijverdienen. Het verschil tussen de verkoopprijs en uw inkoopprijs is uw winst.

Meer weten of interesse? Vul hieronder de gegevens in en wij nemen contact met u op om de inschrijving zo snel mogelijk verwerken. Het verplicht u tot niets!

Aanmelding als kortingklant

Vul hieronder uw gegevens in voor de aanmelding als FM-kortingsklant.
  • (U dient minimaal 16 jaar te zijn)
  • Stelt u wel of niet prijs op contact

Mooie besparing

Altijd in de webshop gekocht. Nu kortingsklant geworden. Bespaart me toch maar weer mooi 30%!

Natasha V. / Middelburg

Ook voor vrienden

Ik wilde eerst alleen de extra korting. Nu kopen mijn vrienden ook bij mij en verdien ik er een mooi bedrag bij

Wim de B. / Rotterdam

Toch maar gedaan

Mijn favoriete geur kostte in de winkel meer dan € 90. Toen € 16,90 bij FM in deze webshop en nu € 11,90 als kortingsklant!

Estelle de G. / Hardewijk